Konsert og festivaler

Tjenester_festival_konsert

Konsert

Konserter er et av våre kjerneområder, og vi har erfaring med arrangementer i de fleste sjangre, fra folkemusikk til heavy metal. Vi jobber med både lokale helter og stjerner i verdensklasse, og vår kjernekompetanse ligger i å gjøre det lille ekstra som skaper en god opplevelse.

Konserter og festivaler utgjør en stor del av vår virksomhet. Vi er fortsatt i en størrelse som gjør at vi kan påta oss et bredt spekter av oppdrag, fra mindre klubbjobber til store utekonserter. Uansett om du planlegger en konsert inne i en gruve eller på toppen av et fjell, kan vi hjelpe deg med å realisere ditt arrangement.

Kontakt oss for å diskutere hvordan vi kan bidra til å gjøre din neste konsert til en suksess.

 

Festivaler

Vi har lang erfaring med å arrangere mindre festivaler og byfester, og har opplevd en trygg vekst de siste årene. I 2022 investerte vi i en større scene for å utvide vår kapasitet og trå inn i et nytt marked. I dag har vi et dyktig team som kan gjennomføre festivaler i ulike størrelser.

Med fokus på sikkerhet og driftsikkerhet, og ved å bruke nytt og moderne utstyr av topp kvalitet, sikrer vi et vellykket arrangement. Vårt team er svært dedikert og jobber tett sammen, noe som gir alle en sterk eierfølelse til selskapet. Dette engasjementet gjør at alle yter det lille ekstra for å skape fantastiske festivalopplevelser.

Kontakt oss for å diskutere hvordan vi kan bidra til suksess for din neste festival.

Tjenester_festival_konsert1
Tjenester_festival_turnevogner

Viste du at?

Vi bygger og designer løsninger for band som skal ut på turné. Når vi setter sammen lyspakker for turnébruk, har vi fokus på at de skal være raske å rigge, solid bygget, og passe perfekt i turnébilen. Løsningene må også kunne pakkes sammen på kort tid. I samarbeid med teknikere og management, utvikler vi løsninger som holder seg innenfor budsjettet.

Vi leverer også ofte miksere som følger med på turné. Vi har i dag samarbeid med band som CC Cowboys, Staut, og Rune Rudberg Band, hvor vi sørger for at de har alt de trenger for en vellykket turné.

Kontakt oss for å finne ut hvordan vi kan hjelpe ditt band med en effektiv og pålitelig turnéløsning.