Scenekunst

Tjenester_Scenekunst_Teater

Teater

Vi har lang erfaring med teaterproduksjoner. Her kan vi tilby et godt utvalg av lyd, lys og scene produkter beregnet spesielt for nettopp dette. Vi har også god erfaring med transport og rigging av teaterforestillinger som er på turne.  Våre proffe fagfolk kan også bistå på den kunstneriske siden i form av lyd og lysdesign. Vi har også gode fagfolk som ofte er turneleder ute på turne.

 

 

Støtte til Barne- og Ungdomsteater

Noen oppdrag setter vi ekstra stor pris på, som barne- og ungdomsteater. Disse prosjektene ser vi på som særlig viktige. Vi strekker oss langt for å gi unge en god opplevelse av å stå på scenen med profesjonelt lyd- og lysutstyr. Vi er klar over at økonomien ofte er stram innen barne- og ungdomsteater, og derfor prøver vi å hjelpe til med å oppnå det beste resultatet, selv når budsjettet er begrenset.

Vi sponser flere lokale aktører fordi vi mener det er viktig at de unge får en best mulig sceneopplevelse fra første replikk. Ta kontakt med oss for en prat om ditt neste prosjekt, så finner vi en løsning sammen.

 

Tjenester_Scenekunst_Barneteater
Tjenester_Scenekunst_Revy

Revy

Flere av våre fagfolk hadde sin tekniske start nettopp med revy, og vi har derfor lang erfaring med revyforestillinger. I dag leverer vi teknisk utstyr til flere revyer, inkludert skole- og russerevyer samt stand-up shows. Våre tjenester er tilpasset både amatører og profesjonelle aktører, og vi er stolte av å kunne tilby moderne utstyr som sikrer en suksessfull forestilling.

Vi har et stort antall kanaler med trådløse mikrofonsystemer i forskjellige prisklasser, noe som ofte gjør at vi kan levere ønsket antall kanaler til revyen innenfor budsjettet. Vi har også et bredt utvalg av lysutstyr til teaterbruk, noe som gjør at vi kan skape den riktige stemningen du er ute etter. Siden mange av våre fagfolk har lang erfaring, jobber vi godt med regissører og aktører så det blir et best mulig resultat.

Kontakt oss for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste revyprosjekt. Vårt mål er å bidra til at hver forestilling blir en minneverdig opplevelse for både utøvere og publikum.

 

Dans

I løpet av et år støtter vi flere danseforestillinger, både for amatører og profesjonelle kompanier. Våre dyktige fagfolk finner stor glede i å arbeide med disse prosjektene, spesielt de som jobber med lysdesign. Lyssetting er essensielt i dans, og våre lysdesignere elsker utfordringen med å fremheve bevegelse, uttrykk og stemning på scenen.

Vi forstår viktigheten av å skape den rette atmosfæren og intensiteten som dans krever. Derfor benytter vi toppmoderne utstyr og kreative løsninger for å sikre at hver forestilling blir unik og minneverdig. Vår erfaring med å jobbe tett sammen med koreografer og regissører gjør at vi kan tilpasse lys- og lydløsninger som fremhever dansernes prestasjoner på best mulig måte.

Enten det er en stor produksjon i et profesjonelt teater eller en mindre oppsetning i en lokal gymsal, er vi her for å støtte ditt danseprosjekt. Vårt mål er å bidra til at danserne får en fantastisk opplevelse og at publikum blir trollbundet av forestillingen. Ta kontakt med oss for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste danseprosjekt.

Tjenester_Scenekunst_Dans
Tjenester_utescene_bulb

Kunst og Kunstprosjekter

Kunstprosjekter er ofte spennende oppdrag, spesielt når de krever innovative løsninger og nye måter å tenke på. Utfordringer som krever kreativ problemløsning er noe vi virkelig setter pris på.

Enten du har en idé om 100 kuler som skal lyse på vannet, eller ønsker kvadrofonisk lyd i et steinbrudd, er vi her for å bidra med tekniske løsninger som fremhever ditt prosjekt. Vårt erfarne team jobber tett med kunstnere for å forstå deres visjon og finne måtene å realisere de på.

Vi tilbyr løsninger som kombinerer teknologi med kunstnerisk uttrykk, og vi er alltid klare til å ta på oss nye utfordringer som krever både kreativitet og teknisk ekspertise.

Ta kontakt med oss for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste kunstprosjekt.